Kulttuurin kohtauspaikka Tapiolassa

Näyttelykeskus WeeGee on monipuolinen museoiden, näyttelyiden ja tapahtumien keskus. WeeGee toimii professori Aarno Ruusuvuoren (1925-1992) suunnittelemassa entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa Espoon Tapiolassa. Näyttelykeskuksessa on neljä museota:  EMMA – Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseo KAMU, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä ja Suomen Kellomuseo. WeeGeessä toimii museokauppa EMMA Shop ja ravintola Cafe Zoceria WeeGee. WeeGeen pihalla on arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema Futuro-talo, joka on avoinna yleisölle toukokuusta syyskuuhun. Museoiden laajan näyttelytarjonnan lisäksi Studio Suurosessa on esillä vaihtuvia näyttelyitä. WeeGee tarjoaa kävijöilleen inspiraatioita ja elämyksiä ympäri vuoden. Tervetuloa!

EMMA – Espoon modernin taiteen museo avautuu rajoitetusti maanantaina 3.5.2021

EMMA avaa ovensa yleisölle poikkeusjärjestelyihin ma 3.5. klo 12 alkaen, jolloin Elmgreen & Dragsetin 2020 -näyttelyssä sekä muissa EMMAn esillä olevissa näyttelyissä voi vierailla ostamalla lipun ennakkoon EMMA Shopin verkkokaupasta. Näyttelyihin voi tutustua koronarajoitusten vuoksi vain rajallinen määrä kävijöitä kerrallaan. Kaikilta 12-vuotta täyttäneiltä edellytetään kasvomaskin käyttöä. Ennen vierailua suosittelemme tutustumaan EMMAN turvallisen vierailun ohjeisiin.  

EMMAn lisäksi EMMA Shop on auki samaan aikaan museon kanssa ja Cafe Zoceria WeeGee ma– la klo 11–16. Näyttelykeskus WeeGeen yleiset tilat ja talon muut toimijat pysyvät vielä toistaiseksi suljettuina. 

Tarkemmat tiedot EMMAn näyttelyistä, aukioloajoista ja ennakkolippujen ostamisesta löydät heidän nettisivuiltaan

 

Espoon kulttuuritalot pysyvät sulejttuina 16.5.2021 saakka

Espoon kulttuuritalot, Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Espoon kulttuurikeskus, Lasten kulttuurikeskus Aurora ja Kannusali pysyvät edelleen suljettuina ja yleisötialisuudet on peruttu 16.5.2021 asti.

Peruutettuja yleisötilaisuuksia pyritään siirtämään myöhempään ajankohtaan. Kunkin kulttuuritalon nettisivuille päivittyy tieto tapahtumien peruuntumisesta tai siirtymisestä sekä ohjeet ennakkoon ostettujen lippujen palauttamiseen.

Kaikki koronatilanteeseen liittyvät kaupungin uutiset ja tiedotteet löytyvät osoitteesta espoo.fi/koronavirus.

Toivotamme kaikille edelleen jaksamista poikkeukselliseen ajanjaksoon.

Terveisin,
Näyttelykeskus WeeGee, Sellosali, Espoon kulttuurikeskus, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Kannusali ja Kaupunkitapahtumat

 

TIEDOTE 25.11.2020

Kyösti Kakkosen ainutlaatuinen designkokoelma pysyvästi esille Näyttelykeskus WeeGeelle Espoon Tapiolaan – uusiin tiloihin sijoitettavan kokoelman myötä EMMA laajenee merkittävästi

Pitkän linjan keräilijä, kauppaneuvos Kyösti Kakkonen deponoi suomalaiseen lasiin ja keramiikkaan keskittyvän designkokoelmansa, Collection Kakkosen, EMMA – Espoon modernin taiteen museoon. Espoon kaupunki, EMMA ja Kyösti Kakkonen ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen kokoelman esille saattamiseksi. Kansainvälisessä mittakaavassa merkittävä Collection Kakkonen esittelee suomalaista muotoilua modernismista nykypäivään. Deponointi vahvistaa merkittävästi Espoon kulttuuritarjontaa ja Näyttelykeskus WeeGeellä sijaitsevan EMMAn asemaa muotoilua esittelevänä taidemuseona. Kokoelma avautuu yleisölle marraskuussa 2022.

Lue koko uutinen: Kyösti Kakkosen ainutlaatuinen designkokoelma pysyvästi esille Näyttelykeskus WeeGeelle

 

WeeGeen paikoitustilat laajenevat vuonna 2021, pysäköintipaikat vähenevät tilapäisesti rakennustyön aikana

WeeGeen edustalle rakentuu uudet suojaisat ja laajemmat pysäköintitilat vuoden 2021 aikana. Pysäköintiluolaston louhinnan ja rakentamisen aikana 13.10.2020 – 1.10.2021 näyttelykeskuksen edustalla on käytössä noin 30 asiakaspaikkaa. Rakennustyömaa ei vaikuta näyttelykeskuksen saattoliikenteeseen ja esteettömiin pysäköintipaikkoihin.

Näyttelykeskukseen autolla saapuville suosittelemme käyttämään pysäköintitaloja ja -alueita Tapiolan keskuksessa, jossa sijaitsee myös Tapiolan metroasema ja bussiterminaali noin 700 metrin päässä.

Näyttelykeskus WeeGee toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi väljiin, turvallisiin tiloihin tutustumaan koko näyttelykirjoon.

 

Ajankohtaista

Näyttelykeskus WeeGeellä sijaitsevan EMMA-museon suosittuun Luova piirustus -taidepajaan voi nyt osallistua myös kotona. Lue lisää ja osallistu tästä.

Utopistinen designklassikko Venturo-talo täydentää Näyttelykeskus WeeGeen tarjontaa. Lue lisää tästä

Näyttelykeskus WeeGeen liput voi ostaa ennakkoon älypuhelimeen. Lue lisää tästä.

Saat ajankohtaista tietoa WeeGeen tapahtumista uutiskirjeestä. Voit tilata uutiskirjeen tästä

Ahertajantie | Flitarvägen 5 02100 Espoo | Esbo

PL | PB | P.O. Box 3260 02070 Espoon kaupunki | Esbo stad | City of Espoo

+358 9 816 31818 | weegee.info@espoo.fi